Maler i København
1. september 2020

Professionel maler i København og Nordsjælland

By Redaktionen

Artiklen indeholder reklamelinks

God service og et flot resultat af maler i København

Søger du en maler i København eller omegn, der gerne hjælper med kompetent rådgivning, ekstra fokus på kvalitet og en god kundeservice? Malerfirmaet Maler Squad ApS har mange års erfaring i at male erhvervslejemål, boligforeninger, lejligheder og huse. De mange års erfaring gør, at de kan løse alle typer af maleropgaver.

Uanset om det er renovering, maling af nybyg eller opgaver hvor der sprøjtemales, sat filt op eller spartlet vægge eller lofter, er de på pletten og maler med omhu.

Opgaver i København og den nordlige del af Sjælland

Med base i København er det nemt at komme rundt til opgaverne. Teamet bag Maler Squad ApS har mange års erfaring at tage af, når det gælder at male lejligheder og huse i København, og de ved derfor også, hvilke udfordringer der kan være i for eksempel ældre københavner-lejligheder og ikke mindst, hvordan de skal løse dem, så du, som kunde får det bedste resultat.

De kommer gerne med en pris på dit projekt, uanset om det er i Roskilde, på Frederiksberg eller i Storkøbenhavn. Brug Malerfirmaet Maler Squad ApS til dit malerprojekt, så er du sikker på at få et professionelt og godt resultat.